Georgian Adventure | EXTREME TOUR
Goedkope en mooie reizen naar Georgie. All-in pakketten. Pakketten zelf samenstellen
georgie reizen, reizen naar georgie, goedkope reizen naar georgie, vakantie georgie, vakantie reizen georgie, backpacken georgie, georgie reisbureau, georgie vakantiepakket, vakantie georgie tbilisi, vakantie tbilisi, vakantie armenie, vakantie georgie armenie, rondreis georgie, rondreis georgie armenie, georgie skieen, georgie eten, georgische keuken, georgie vakantie, georgie rondreizen, georgie vakantieland, groepsreis georgie, groepsreis armenie
848
page,page-id-848,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
hbfthb

EXTREME TOUR

Dag 1: Aankomst

Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam met de door u geselecteerde vlucht naar Georgië (Kutaisi), het kan zijn dat u diezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2 . Dit is afhankelijk van de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Kutaisi wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht.

hthdtbf
hbftdh

Dag 2: Raften-Kutaisi-Ambrolauri(80Km totale reis ongeveer 3uur)

Duur raften: 2½ uur. Afhankelijk van de toeristen i.v.m. de foto’s.
Vanmorgen na het ontbijt rond 12 uur word u opgehaald bij uw hotel en naar de Rioni rivier gereden voor een volle dag adrenaline en avontuur! Onderweg maken we een stop bij de Nakeralas pas en het Shaori meer. Hier krijgt u de gelegenheid om foto’s te maken. Daarna brengen we bezoek aan de Nikortsminda kerk die op een heuvel werd gebouwd in 1010.We vervolgen onze weg naar Ambrolauri voor een picknick. Na de picknick zal de gids voor de afvaart belangrijke instructies geven, om 30 km afstand met raften af te leggen op de Rioni tot het dorp Tvishi. U ervaart acceleratie van de golven over deze levendige rivier. U vaart langs canyons, prachtige bossen en waarschijnlijk ziet u onderweg genoeg wildedieren. Na deze tocht word u terug naar uw hotel in Kutaisi gebracht waar u ook dineert.Onderweg krijgt u weer de gelegenheid om mooie natuur foto’s te maken bij Khvamli berg en Lechxumi gebergte. Het Khvamli massief is een mysterieuze berg. Er wordt gezegd dat deze berg vol met grotten de schatten van de oude Georgische koningen bevat. Het meest bekende verhaal over de berg Khvamli is dat de oude reus of Titan Prometheus is geketend aan de berg voor het stelen van het vuur van de goden.

Dag 3: Tobovarchxili meer (het zilveren meer)

Tobovarchxhili reis is een van de meest indrukwekkende alpine tochten die je kunt doen in Georgië. Hiking tour gaat door snelle rivierkloven, bossen, zelfs door de tropische jungle bij de Magana kloof. Verder onderweg komt u mooie alpine valleien tegen en besneeuwde bergpassen tot een hoogte van 3.000m, bergmeren, omringd door prachtige rotsen weerspiegeld in het meer. Watervallen, canyons, gletsjers en grotten ontbreken niet aan deze tocht. Onderweg maakt u een stop bij eenherdershut en als de herders aanwezig zijn kunt u genieten van heerlijke Georgische kaas : Sulguni eneen Elarjid.i. een schotel gemaakt van kaas. Bij helder weer heeft u een adembenemend panoramische uitzicht over de bergen. Een prachtig onwerkelijk landschap geschilderd door de mystieke mist zwevend boven de bergpassen, watervallen en meren. Dit is de magie van het leven buiten de beschaafde wereld, met geen mobiele verbinding. Dit zijn de dagen dat u kunt genieten van ongerepte natuur. Proosten op je vrienden met Georgische vodka onder een hemel vol sterren en maanlicht prachtig weerkaatsend in het meer.
Vroeg ontbijt om 6.30. Meteen na het ontbijt om 7uur vertrekt u naar het Egrisigebergte. (124 km – 2:30uur) We maken een stop voor de picknickin het dorp Mukhuri bij de mineraalwater bronnen.
Vanuit het dorpvertrekt u met jeeps richting AlpineZone. De af te leggen 25 km tot aan de herdershut neemt tot 4 uur in beslag i.v.m de bergwegen. Vanuit hier vervolgt u de weg te voet en na ongeveer 3 uur benadert uhet kleine gebergte, hier daalt af u in een rivierkloof. We overnachten hierin de tenten vlakbij een herdershut. Dit is aan de voet van de berg Cashkibula.

ffhbfdbhf
frhbfrhbfhb

Dag 4: Tobovarchxili meer

Na het ontbijt om 7uur begint weer onze dag, om de hoogtepunt van de reis Tobovarchxilimeer te bezichtigen.. Hiervoor moeten we eerst een kleine bergpas oversteken, daarna dalen we weer in een rivierkloof en vanuit hier beginnen we met de berg Cashkibuli te beklimmen. Na het oversteken van de bergpas vanSatsxenisi (2600meter) komen we aan bij een gletsjer van 2km lang. Na het dalen over de gletsjer hebben we een prachtig uitzicht over het eerste kleine Tobovarchxilimeer. Bij het meer lunchen we. Na de lunch kunt uook de waterval bezichtigen en samen komen met de prachtige natuur.Bij het meer overnachten we in de tenten.

Dag 5: Tobovarchxili meer-Kutaisi

Om 7 uur in de ochtend na het opruimen van de tenten keren we via dezelfde weg terug richting Kutaisi. Na ongeveer 3 uur gelopen te hebben komen we weer bij het eerste herdershuis waar we een rustpauze inlassen. Na de rust vervolgen we onze weg met de jeeps naar het dorp Muxura. Bij aankomst in het dorp rusten we nog even en daarna vertrekken we richting Kutaisi. Aankomst in Kutaisi is rond 9uur. In Kutaisi dineren wij in het hotel.

teh
trhf

Dag 6: Canyoning

Na het ontbijt rond 12 uur vertrekken we via Goni- Martvili–richting dorp Gachedili (50km).AbashaCanyon bevat verschillende watervallen die we zonder touwen afleggen. Lengte van de canyon is 2,5 km. Hoogte varieert tussen de 10 en 50 meter. In sommige plaatsen is de canyon minder dan 3 meter breed. Ongeveer in 3 uur kan de canyon afgelegd worden. Na het canyoning kunnen we bij de rivier rusten en genieten van een Georgische BBQ.
Na de BBQ rond 17.00 vertrekken we naar Batumi. Reistijd zal ongeveer 2.30u duren.

Dag 7: Batumi

Het zonnige en moderne Batumi verpersoonlijkt de charme van een zuidelijke stad en een badplaats met een high-class luxe hotels. Het is gelegen aan de Zwarte Zee kust en is prachtig omlijst door exotische subtropische flora. Palmbomen, cipressen, magnolia’s, oleanders, bamboe bomen, lauriers, citroen- en sinaasappelbomen en buxus een lust voor het oog. S’avonds is de stad prachtig verlicht, wat een wandeling door Batumi tot een belevenis maakt. Fonteinen, muziek en het aroma van tropische planten maken de ervaring compleet. Batumi heeft meer te bieden zoals het dolfinarium, het botanische park met prachtig uitzicht op zee. U kunt een hapje eten in verschillende restaurants op de boulevard.Bijvoorbeeld restaurant San Remo, dat net als de Scheveningse pier boven het water ‘zweeft’. U kunt wandelen langs de eindeloze boulevard met lounge-cafe’s en speelattracties, genieten van de parken, nieuwe gebouwen, of u kunt met een treinritje langs de hoogtepunten.
S’avonds begint het bruisende nachtleven van Batumi. Er zijn verschillende discotheken en cafés in Batumi waar u uit kunt kiezen.

hbgtrh
hbdtfhb

Dag 8: Batumi-Kutaisi

Ontbijt in het hotel. Daarna vertrekt u naar Kutaisi. Kutaisi ligt in het westen van Georgië en is de op één na grootste stad. Kutaisi is gesitueerd rondom de rivier Rioni en deze rivier splitst de stad dan ook in tweeën.In het centrum staat een prachtige fontein midden op een rotonde. Aan dit plein ligt het historisch museum van Kutaisi. Hier vind je een collectie van wapens, archeologische vondsten, juwelen en manuscripten. Aan hetzelfde plein ligt het stadspark waar je tijdens warmere dagen heerlijk in de schaduw kan zitten. Er is ook een tentje waar je wat kan drinken in het midden van het park. Je hebt hier veel Georgische frisdranken. Een andere bezienswaardigheid in het centrum is de overdekte markt.
Op 6 kilometer van Kutaisi, ligt het Sataplia natuurreservaat. Het natuurreservaat is met name bekend vanwege de druipsteengroten en de sporen die de dinosaurussen hier hebben achtergelaten.
Ook kunt u de Prometheus grot bezichtigen. Dit is de tweede grootste Karst grot in Europa
In de avond is rond 6 uur een afscheidsdiner in een traditioneel Georgisch restaurant.

Dag 9: Terugvlucht

Na het ontbijt vertrek naar de luchthaven voor de terugvlucht.

hbtfhbtfh

Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden

PRIJZEN

INCLUSIEF

• Internationale vluchten
• Alle transport gedurende de tour
• Bekwaamde gids
• Overnachting in hotels met ontbijt.
• 7x ontbijt inbegrepen
• 7x lunch
• 6x dinerwaarvan een feest diner in een restaurant.
• Raften, canyoning, abseilen.
• Luchtavenbelasting
• Brandstoffenheffing

EXCLUSIEF

• Overige maaltijden
• Verzekeringen
• Alcoholische dranken die niet beschreven staan in het programma
• Boekingskosten
• Bijdrage Calamiteitenfonds
• Vertrekbelasting
• Reis en annuleringsverzekering
• Toeslag eenpersoonskamer 245 euro

Wij staan vanzelfsprekend open voor alle suggesties en zullen blij zijn om aan uw speciale eisen te voldoen. Maatwerk mogelijkheden zijn dan ook mogelijk, u kunt hiervoor dan ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen

 

Groep van 6 personen:
2 persoonskamer P.P. v.a. 1170 euro

Ja ik wil ook mee!