Georgian Adventure | Georgie mensen, bevolking en de gastvrijheid
Georgie, het land van de gastvrijheid. Ervaar het nu!
georgie gastvrijheid, georgie bevolking, georgie mensen, georgie reizen, reizen naar georgie, goedkope reizen naar georgie, vakantie georgie, vakantie reizen georgie, backpacken georgie, georgie reisbureau, georgie vakantiepakket, vakantie georgie tbilisi, vakantie tbilisi, vakantie armenie, vakantie georgie armenie, rondreis georgie, rondreis georgie armenie, georgie skieen, georgie eten, georgische keuken, georgie vakantie, georgie rondreizen, georgie vakantieland, groepsreis georgie, groepsreis armenie
320
page,page-id-320,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
tfbet

Georgiers & gastvrijheid

Georgiërs zijn geen Russen, Turken en Perzen, noch hebben zij enig etnische verband met andere volken. Er zijn theorieën die Georgiërs verbinden met Baskenland, Corsica en Noord-Kaukasische mensen.

Volgens de Georgische nationale poëzie staan gastvrijheid, vriendschap en sterke familiebanden hoog in het vaandel bij de inheemse bevolking. Deze drie eigenschappen worden gekoesterd boven alle deugden en gelden als zeer belangrijk. De Georgiërs zijn trots, gepassioneerd en zijn diep met elkaar verbonden door een gedeeld gevoel voor liefde van hun land en tradities. Vrouwen zijn zeer gewaardeerd in de samenleving en worden benaderd met een ridderlijk respect.

Georgië: een gastvrij land

Het standbeeld van de Moeder van Georgia (Kartlis Deda), dat trots staat in de heuvels boven Tbilisi symboliseert het nationale karakter van het land: in haar linkerhand houdt ze een kom wijn waarmee ze haar familie, vrienden en gasten begroet en in haar rechterhand houdt ze symbolisch een getrokken zwaard vast tegen haar vijanden.

tttt
fesfe

De Georgiërs hebben een uitzonderlijk sterke traditie van gastvrijheid, ridderlijkheid en codes van persoonlijke eer. Zij geloven dat de gasten van God komen. Het Georgisch volk ontwikkelde een eeuwenlange traditie van gastvrijheid. De Georgische traditionele overtuiging idealiseert een gastvrije, gulle gastheer en roemt de liefde en grenzeloos respect voor de gasten. Deze optimale gastvrijheid van de Georgiërs wordt doorgegeven van de ene generatie op de andere en is nu nog volop aanwezig in het land. De mate van gastvrijheid van de Georgische cultuur onderscheidt zich hiermee van vele andere culturen. Dit zie je ook terug in de eeuwenoude traditie van de bevolking van Georgië die zelfs gasthuizen of logeerkamers hadden waarvan de deuren te allen tijde open stonden voor onverwachte gasten.

Ervaar de gastvrijheid van Georgië!

MEER WETEN?

< class="icon_title" style="">

VAKANTIES
< class="icon_title" style="">

GASTRONOMIE
< class="icon_title" style="">

GASTVRIJHEID
< class="icon_title" style="">

CULTUUR
< class="icon_title" style="">

NATUUR
< class="icon_title" style="">

ADVENTURE