Georgian Adventure | Het landschap
Goedkope en mooie reizen naar Georgie. All-in pakketten. Pakketten zelf samenstellen
georgie reizen, reizen naar georgie, goedkope reizen naar georgie, vakantie georgie, vakantie reizen georgie, backpacken georgie, georgie reisbureau, georgie vakantiepakket, vakantie georgie tbilisi, vakantie tbilisi, vakantie armenie, vakantie georgie armenie, rondreis georgie, rondreis georgie armenie, georgie skieen, georgie eten, georgische keuken, georgie vakantie, georgie rondreizen, georgie vakantieland, groepsreis georgie, groepsreis armenie
308
page,page-id-308,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
natuur header1

Het landschap van Georgië

De natuur is royaal aanwezig in Georgië. Er zijn veel uiteenlopende landschappen in zo’n klein gebied te vinden. Van een subtropische klimaat tot eeuwige sneeuw en gletsjers in de hoge bergen. Achter de Kaukasus ligt een parel verscholen, afgesloten in hoge valleien en bergen. Zwarte Zee, brede baaien, kuuroorden met beroemd mineraalwater, grotten en watervallen zijn gecombineerd in dit land dat eveneens getuigt van gevarieerde landschappen en een opvallende schoonheid.

De diversiteit aan landschappen is echt indrukwekkend, binnen een paar uur rijden komt u verschillende klimaatzones tegen en onderweg ziet u hoe het landschap verandert. Van droge kliffen en ravijnen, door de bergen en gemengde bossen tot hoge besneeuwde bergtoppen in het noorden, en subtropische stranden van Batumi met palmbomen en bananenbomen. De kust van de Zwarte Zee heeft zijn eigen charme, dit komt door de combinatie van het gebergte en de zee die dicht bij elkaar liggen. U kunt dus gaan skiën en een paar uur later van de zon en zee genieten.

Georgië: een indrukwekkende natuur

U zult voor verrassingen komen te staan wanneer u ontdekt dat Georgië vele mineraalrijke wateren en badplaatsen heeft. De uitstekende zwavelbaden van Tbilisi en andere steden zoals, Borjomi, Sairme, en Tschaltubo bieden een variatie van spabehandelingen en mineraalbronnen over het hele land. Vakantiegebieden zoals Borjomi en Sairme bieden ook uitstekend drinkwater, voorzien van geneeskrachtige effecten.

De schoonheid van Georgië is onmogelijk te beschrijven, zonder het gezien te hebben!

Prometheus grot

De Prometheus grot is gelegen in Tskaltubo en is de tweede grootste Karstgrot in Europa. De grot is beroemd om zijn enorme hallen en ondergrondse meren en rivieren. De grot is vernoemd naar Prometheus (Amiran volgens de Georgische legende), omdat hij volgens de legende werd vastgeketend op de berg Khomli niet ver van de grot.

grotten
cave

Okatse canyon

Okatse canyon gelegen nabij het dorp Gordi is een prachtige ravijn en is een onaangetast natuurgebied met verbluffende uitzichten. Hier treft u rivieren en watervallen langs de ongerepte natuur. Daarnaast kan deze plek uw interesse wekken door de aanwezigheid van een grote hoeveelheid fossielen en versteende voetsporen van dinosaurussen.

Tobovarchgili Okhoge

Tobovarchgili Okhoge is een uitgebluste vulkaankrater, ook wel het zilveren meer genoemd. Het meer is vooral bekend om zijn prachtige uitzicht en ligging. Het meer is gelegen op de bergtop van Cashkibula. De hoogte van deze berg is 3016 meter. De berg is vooral uniek in Europa door zijn verschillende natuurverschijnselen zoals grotten, minerale bronnen, moerasgronden, watervallen, meren en bergtoppen met eeuwige sneeuw.

gtngn
Aanschouw het veelzijdige landschap van Georgië!

MEER WETEN?

< class="icon_title" style="">

VAKANTIES
< class="icon_title" style="">

GASTRONOMIE
< class="icon_title" style="">

GASTVRIJHEID
< class="icon_title" style="">

CULTUUR
< class="icon_title" style="">

NATUUR
< class="icon_title" style="">

ADVENTURE