Georgian Adventure | Over ons
Goedkope en mooie reizen naar Georgie. All-in pakketten. Pakketten zelf samenstellen
georgie reizen, reizen naar georgie, goedkope reizen naar georgie, vakantie georgie, vakantie reizen georgie, backpacken georgie, georgie reisbureau, georgie vakantiepakket, vakantie georgie tbilisi, vakantie tbilisi, vakantie armenie, vakantie georgie armenie, rondreis georgie, rondreis georgie armenie, georgie skieen, georgie eten, georgische keuken, georgie vakantie, georgie rondreizen, georgie vakantieland, groepsreis georgie, groepsreis armenie
280
page,page-id-280,page-child,parent-pageid-168,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
bhgtdrhb

OVER GEORGIAN ADVENTURE

Georgië, gelegen op het kruispunt van Europa en Azië, is een combinatie van uniciteit en diversiteit. Het land, dat bekend staat als de bakermat van de wijn biedt de Kaukasus-gebergte, Zwarte Zee kust, curatieve wateren klimaat en mineralen, nationale parken en UNESCO monumenten, rijke cultuur, heerlijke gerechten en de beroemde Georgische gastvrijheid.

Ervaar het Georgische cultuur en voel zijn uniekheid en gastvrijheid

Georgian Adventure biedt sightseeing excursies van steden en dorpen met bouwkundig meesterwerken, bezichtigingen van kerken, religieuze plaatsen en museums. Wij bieden culturele, historische rondleidingen en vakanties in de badplaatsen en skigebieden van Georgië. Verder kunt u ook genieten van de avontuurlijke vakanties met wandeltochten of paardrijden in de bergen. U kunt ook fietsen, kamperen, grotten bezichtigen en genieten van jeep vakanties. We kunnen ook voor uw extreme tours organiseren met ballonvaren, helikopter vliegen, raften, skiën, paragliden en bergbeklimmen.

Georgian Adventure organiseert unieke rondleidingen rond het land Georgië, gericht op de uitvoering van alle smaken en onbedwingbare verlangens van de toeristen. Ervaar het Georgische cultuur en voel zijn uniekheid en gastvrijheid.

Individuele benadering van ons team, bestaande uit mix van een goede kennis over Georgië en enthousiasme, zal u helpen om tijdens uw vakantie een deel van de Georgische cultuur en tradities te worden en optimaal te genieten van uw vakantie. Tegelijkertijd de gastvrijheid en de beminnelijkheid van de bevolking zal u laden met positieve energie en goed humeur.

Georgian Adventure: “Ons doel is het aanbieden van hoog kwalitatief tours waarbij alles tot de puntjes is verzorgd. We richten onze aandacht er op om door onze ervaring en kennis uw vakantie onvergetelijk te maken.”

KEEP IN TOUCH