Georgian Adventure | Ontdek het prachtige land Georgie met een zelf samen te stellen pakket!
Georgie, een land met vele mooie kanten
georgie reizen, reizen naar georgie, goedkope reizen naar georgie, vakantie georgie, vakantie reizen georgie, backpacken georgie, georgie reisbureau, georgie vakantiepakket, vakantie georgie tbilisi, vakantie tbilisi, vakantie armenie, vakantie georgie armenie, rondreis georgie, rondreis georgie armenie, georgie skieen, georgie eten, georgische keuken, georgie vakantie, georgie rondreizen, georgie vakantieland, groepsreis georgie, groepsreis armenie
292
page,page-id-292,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
natuur header1

OVER GEORGIE

Ontdek een van Europa’ s onontdekte pareltjes: Georgië. Het land ligt op het kruispunt van Europa en Azië, aan het oostelijke uiteinde van de Zwarte Zee. Georgië grenst aan Turkije, Armenië, Azerbeidzjan en Rusland en geldt als het middelpunt van de handel.

Georgië staat bekend om zijn eeuwenlange tradities. Georgië’s mythes en legendes zijn te herleiden naar de klassieke oudheid en zijn getraceerd vóór de komst van de Assyriërs en de Hittieten. Het is het land van Medea, het Gulden Vlies, Prometheus en nog vele andere mythische personages. Alles in Georgië herinnert aan zijn culturele rijkdom en erfgoed. Het land kent diverse stille getuigen van zijn rijke culturele geschiedenis: talrijke monumenten, cultus structuren van het vroege christendom, oude kerken en kloosters verstopt in het Kaukasus gebergte. Het land biedt avontuurlijke reizigers de ongerepte Kaukasus bergen, rivieren, meren, uitgestrekte bossen, stranden en zelfs twee internationaal populaire skigebieden: Gudauri en Bakuriani.

Explore beyond your imagination

Georgië staat daarnaast bekend als het oudste wijnland en geldt als de bakermat van de wijncultuur. Ook de Georgische keuken is een genot om te proeven en staat in de wijde omstreken bekend als uitmuntend. Alle volkeren in de voormalige Sovjet-Unie geven volmondig toe dat de Georgiërs uitmuntende gastheren zijn. De Georgiërs worden daarnaast alom geroemd om hun vrijgevigheid en vriendelijkheid en staan volop bekend om de typisch ‘ Georgische gastvrijheid ‘.

Ontdek dus het land van de Kaukasus-gebergte! Een bezoek aan dit kleine paradijs zal u vervullen met prachtige indrukken en onvergetelijke herinneringen. Geniet van de schoonheid van het landschap van Georgië en kom als herboren terug van uw vakantie.